Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Uw partner in wonen

Wij blinken uit in nieuwbouw

pijltje
Actueel aanbod Neem contact op

Uw nieuwbouwspecialist in Groningen

 Kijk eens bij Esserdael Harenerholt, Lindehoeve Aduard of het Engelse Park Groningen.

Niet alleen in de stad Groningen vindt u interessante nieuwbouwprojecten, ook in de nabije omgeving wordt volop gebouwd. En voor de avonturiers onder ons: u kunt ook zelf een huis bouwen. Regelmatig hebben we vrije kavels in ons nieuwbouwaanbod.

Neem direct contact op met de nieuwbouwspecialist

 

Nieuwbouw Groningen

nbvbxl banner google x

Nieuwbouwbeurs XL

Op 15, 16 en 17 november staat MartiniPlaza Groningen weer in het teken van Nieuwbouw/Verbouw XL. Alles onder één dak op het gebied van nieuwbouw, verbouw & verhuizen.

Zet ‘m in de agenda! Want dit is hét evenement als het gaat om wonen in het bruisende Groningen en de omliggende gebieden.

Nieuwbouwprojecten

Bent u op zoek naar informatie en advies over nieuwbouw in Groningen en omgeving? Boekholt & Partners Nieuwbouwspecialist is aanwezig met actuele nieuwbouw en toekomstige projecten

Ontdek ook de exclusieve primeurs! 

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?