Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Engelse Park Tuinwoning 5,7 Hoekwoning

De Tuinwoning 5.7
Deze ruime eengezinswoningen aan het woonhof hebben een zonnige tuinligging op het Zuiden en Oosten. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 134 m2. Ook zijn er in het plan 3 bijzondere hoekwoningen van maar liefst 169 m2 (bnrs. 32, 63 en 95) standaard voorzien van uitbouw met slaap- en badkamer op de begane grond. Met een mooie Groningse stoep aan de voorzijde van de woning, heeft u een gezellig entree en een hartelijk welkom. De woningen zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer met hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Met een berging in de achtertuin en een parkeerplaats op eigen terrein, kunt u zowel met de fiets als met de auto gemakkelijk thuiskomen.

Bijzondere hoekwoning met standaard slaap- en badkamer op de begane grond en totaal oppervlak van maar liefst 169 m². 

1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Optioneel:

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?