Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Ravenna, Vienna en Vienna XL

Modern en betaalbaar wonen in Blauwestad

Extenzo realiseert op de het mooiste plekje in Blauwestad 10 vrijstaande woningen met een moderne, kubistische uitstraling. De woningen zijn gelegen op wooneiland Kievit.

 Alle villa's worden gerealiseerd in kubistische stijl en zijn gemakkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn de villa's allemaal vrijstaand en aan het water gesitueerd en worden alle gebouwd op ruime kavels van 540 - 770 m². In het oog springt de grote woonruimte met veel daglicht en de open keuken. Op iedere kavel heeft u de mogelijkheid om de villa van uw keuze te realiseren, type Ravenna, type Vienna en type Vienna XL.

Type Ravenna:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 39 m². Vanuit de keuken is de slaapkamer van ca. 13 m² met aangrenzende badkamer bereikbaar.Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, technische ruimte en berging met plaats voor wasmachine en droger.Optioneel kunt u deze verdieping indelen. U heeft dan de beschikking over o.a. 2 slaapkamers, een extra badkamer en een berging met plaats voor de wasmachine en droger. De kosten voor deze indeling zijn ca. € 11.500,-

Type Vienna:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 58 m².Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van ca. 10, 11 en 13 m², badkamer, technische ruimte en berging met plaats voor wasmachine en droger.Uitbreidingsmogelijkheid: o.a. is het mogelijk om de villa uit te breiden met een extra verdieping, alwaar een extra slaapkamer van ca. 17 m² en een extra berging van ca. 7,5 m² kan worden gerealiseerd.

Type Vienna XL:
Indeling: entree/hal met toilet en meterkast, woonkamer met open keuken van ca. 60 m² en studeerkamer van ca. 12,6 m².Eerste verdieping: slaapkamer met inloopkast totaal ca. 20 m², badkamer met bad en separate douche. Vanuit de ruime overloop zijn het tweede toilet en 2 slaapkamers van ca. 12 en 8,5 m² bereikbaar.De Vienna XL kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Alle villa's zijn naar wens tevens op de begane grond uit te breiden en zijn uw persoonlijke wensen bespreekbaar.Neem contact met ons op voor meer informatie en laat u verrassen.

Verkoop en inlichtingen via Boekholt & partners makelaardij en/of Pieter Kooi Onroerende zaken

Wonen in Blauwestad

Modern en betaalbaar wonen in Blauwestad

Extenzo realiseert op de het mooiste plekje in Blauwestad 10 vrijstaande woningen met een moderne, kubistische uitstraling. De woningen zijn gelegen op wooneiland Kievit. Alle villa's worden gerealiseerd in kubistische stijl en zijn gemakkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen.

Daarnaast zijn de villa's allemaal vrijstaand en aan het water gesitueerd en worden alle gebouwd op ruime kavels van 540 - 770 m². In het oog springt de grote woonruimte met veel daglicht en de open keuken. Op iedere kavel heeft u de mogelijkheid om de villa van uw keuze te realiseren, type Ravenna, type Vienna en type Vienna XL.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?