Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist
Neem contact op

bel mij

Kleine Hortus Fase 3

eurovanaf € 262.000,- v.o.n.
beschikbaar14 woningen
house 2 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Nieuwbouwwoningen in De Kleine Hortus

Jouw nieuwbouwwoning in Groningen. Zoek je een nieuwbouwwoning in Groningen? De nieuwe, kleinschalige nieuwbouwbuurt De Kleine Hortus in Ulgersmaborg krijgt veertien nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label. 

Van alle gemakken voorzien. De ruime rij- en hoekwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien, behaaglijk en bovenal zeer comfortabel voor de bewoner. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.

Fijn Wonen in De Kleine HortusAlle nieuwe rij- en hoekwoningen van De Kleine Hortus krijgen het Fijn Wonen-label. Hiermee profiteer je van lage ener­gie- en on­der­houds­kos­ten, dank­zij duurzame bouwkeuzes.Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.

Alle voordelen van Fijn Wonen:

Fijn Wonen: betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig. De 14 nieuwe rij- en hoekwoningen in De Kleine Hortus krijgen allemaal het Fijn Wonen-label. Met het Fijn Wonen-label ben je er zeker van dat jouw woning betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig is en supersnel gebouwd wordt. Bouwen zonder gasaansluiting is bij Fijn Wonen al geruime tijd de norm. Op deze manier voldoe je aan de geldende regelgeving en ben je klaar voor de toekomst.

Met Fijn Wonen zijn de volgende voorzieningen in en aan je woning standaard onderdeel van de afwerking:

 • buitenkraan (verdraaid handig);
 • wandclosets (makkelijk de wc-vloer schoonmaken);
 • elektrische handdoekradiator (heerlijk warm afdrogen);
 • witte dakplaatafwerking op zolder (geen geschilder meer);
 • een uitgebalanceerde ventilatie voor een aangenaam binnenklimaat;
 • aangename vloerverwarming, ook op de eerste verdieping;
 • een geheel tochtvrije leefomgeving waar je kunt genieten van luxe en comfort. Nooit meer tocht en koude voeten dankzij een perfecte isolatie.

Hoe energiezuinig wordt jouw woning?Fijn Wonen bouwt je woning standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4. EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt en maakt het mogelijk om de energieprestaties van verschillende woningtypen met elkaar te vergelijken.Je woning wekt deels zijn eigen energie op met behulp van zonnepanelen. Voor de verwarming van je woning en water gebruik je geen cv-ketel, maar een lucht-warmtepomp. Je woning is gasloos en all-electric. Wil je helemaal energieneutraal wonen?

Laat je woning dan Nul-op-de-Meter (EPC 0 tot -0,4) maken. Fijn Wonen met Nul-op-de-MeterKies je voor de meerwerkoptie Nul-op-de-Meter, dan is je woning volledig energieneutraal, met een EPC van nul of minder. Een Nul-op-de-Meter-woning heeft bovendien voldoende zonnepanelen om in de eigen energiebehoefte te voorzien. de eigen energiebehoefte. Wij gaan hierbij uit van een gemiddeld gebruik en liggen de hoogte hiervan vast in een energiebundel.* Afgezien van je vastrechtkosten, heb je in principe geen energierekening; daarmee bespaar je jaarlijks honderden euro’s.

Met Nul-op-de-Meter krijg je ook nog eens: - bij geldverstrekkers een verhoging van de hypotheeklening met 25.000 euro, zonder dat je meer hoeft te verdienen; - continu inzicht in je eigen energieopwekking en -verbruik via het dashboard van de energiebundel; - woonlasten die ongevoelig zijn voor stijgende energieprijzen; - hout dat voldoet aan de CSL-keurmerken.Met Fijn Wonen woon je betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig. Met ook nog eens een minimale energierekening. Meld je aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop!

 

Klik hier voor de actuele situatie kaart

 

 

Nieuwbouw Groningen

Nieuwbouwwoning kopen

We nemen altijd uitgebreid de tijd om u goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw:

 •     wat zijn goede locaties (omgeving, voorzieningen, bereikbaarheid)?
 •     welke woningen worden gebouwd, nu en in de toekomst?
 •     hoe moet je de bouwtekeningen lezen?
 •     hoe zit het met de koop-aanneemovereenkomst?
 •     welke speciale voorwaarden en garanties gelden er?
 •     wat zijn de kosten van eventueel meerwerk?
 •     met welke rentekosten over het bouwdepot moet u rekening houden?

Op deze en andere vragen over uw gloednieuwe woning in Groningen geven wij u graag een helder antwoord.

maak een afspraak

Natuurlijk helpen we u ook graag bij het vinden van een koper voor uw huidige woning. Meer over verkoopbegeleiding.

Het team

Hét makelaarskantoor van Groningen!

Gedreven, enthousiast en doelgericht. Ons team zet zich in vanuit een passie voor het vak. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en onze drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Partners in wonen

Wij willen klanten graag ontzorgen. Dat doen we door u het hele pakket aan te bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, verkoop, aankoop en verhuur. Alle expertises vindt u onder één dak. Met dit team van specialisten beschikken we over de kracht van een groot kantoor. Maar dan wel één met korte lijnen en maximale persoonlijke aandacht. 

Wilt u alvast online kennismaken met de dienstverlening en drijfveren van Boekholt & partners makelaardij?

Maak kennis met het team

Boekholt team
Nieuwbouw Groningen

Al meer dan 20 jaar ervaring en trots op onze resultaten

Wij gaan voor het beste resultaat.

Funda verkoopbegeleiding

8.8

Funda

Funda aankoopbegeleiding

9.5

Funda

Aanbevelingen via Google

5 steruit 5

 facebook

Aantal woningen verkocht

186

Huis verkocht - Icoon

Aantal woningen aangekocht

34

Huis verkocht - Icoon

Volg ben-s.nl op Facebook

5 steruit 5

facebook

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?