Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist
Neem contact op

bel mij

Lindehoeve

euro vanaf 204.900,-
beschikbaarNog 15 beschikbaar
house 4 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Heerlijk rustig en groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Het is mogelijk!

Aan de Kleiweg in Aduard, direct achter Herberg Onder de Linden en  tegen het historisch dorpscentrum van Aduard verrijst het nieuwbouwproject Lindehoeve. Een uniek gelegen en kleinschalig karakteristiek project bestaande uit 24 duurzame woningen in de stijl en met de gemoedelijkheid van een boerenerf.

De voorzijde van het boerenerf wordt gekenmerkt door de twee blokken met rijwoningen in de vorm van boerderijen met in het oog springende voorhuizen. Daarachter bevinden zich twee onder een kap woningen variërend van twee tot drie woonlagen. Toekomstbestendig wonen behoort ook tot de mogelijkheden.

De voorzijde van het boerenerf wordt gekenmerkt door de twee blokken met rijwoningen in de vorm van boerderijen met in het oog springende voorhuizen. Daarachter bevinden zich twee onder een kap woningen variërend van twee tot drie woonlagen. Toekomstbestendig wonen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kies je voor Lindehoeve dan kies je voor gemoedelijk, rustig en groen wonen met karakter!

Hier kunnen uw kinderen zonder zorgen buiten spelen en hier kent u uw buren.

Aduard is een gezellig dorp in de gemeente Westerkwartier. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en is ontstaan rond het cisterciënzersklooster dat in 1192 werd gesticht. Dit klooster groeide uit tot het grootste en invloedrijkste van de Ommelanden.

Daarnaast is Aduard een zeer compleet dorp met een hoog voorzieningenniveau. Naast de diverse winkels (groentewinkel, warme bakker, slagerij en supermarkt) beschikt het dorp ook nog over een levendige basisschool en een multifunctioneel centrum 'de Meeden' waar voorzieningen samenkomen zoals een gezondheidscentrum, een bibliotheek en allerlei sportfaciliteiten.

Lindehoeve biedt het beste van twee werelden. Aan de ene kant het kleinschalige, sfeervolle karakter van het dorp Aduard met al haar voorzieningen. Aan de andere kant de bruisende stad Groningen waar volop activiteiten zijn. En dat op slechts 20 minuten fietsen of minder dan 10 minuten met de auto. Tevens is er een goed busverbinding naar de stad of het naastgelegen Zuidhorn met al haar voorzieningen.

De opzet van het plan is geïnspireerd op een boerenerf. Dit zorgt voor een rustige en gemoedelijke sfeer. Er is veel ruimte voor water en groen. Parkeren gebeurt op eigen kavel bij de hoekwoningen en de twee onder een kap woningen. Voor de tussenwoningen en voor bezoekers is parkeergelegenheid verzorgd in het plan.

 

Klik hier voor de actuele situatie kaart

 

Woningtype A Lindehoeve

Woningtype A

Een woning met twee woonlagen en een vliering.

Bekijk meer
Woningtype B Lindehoeve

Woningtype B

Deze woning vormt het voorhuis van de "boerderij"

Bekijk meer
Woningtype C Lindehoeve

Woningtype C

Een erg brede woning met drie woonlagen.

Bekijk meer
Woningtype D Lindehoeve

Woningtype D

Dankzij de drie volwaardige woonlagen biedt dit type enorm veel ruimte.

Bekijk meer

 

Nieuwbouw Lindehoeve

Nieuwbouw plan

Aan de Kleiweg in Aduard, op een prachtige locatie ten zuiden van de voetbalvelden en ten westen van "Herberg Onder de Linden", wordt het nieuwbouwplan "Lindehoeve" gerealiseerd.

Het plan is op dit moment volop in voorbereiding. De komende tijd zal er meer informatie naar buiten komen zodat u meegenomen wordt in de ontwikkeling van dit project.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?