Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Lindehoeve woningtype A

Woningtype A bestaat uit 2 woonlagen en een vliering en kan zowel traditioneel als toekomstbestendig uitgevoerd worden. Type A biedt veel ruimte door de royale breedte (maar liefst 6,30 m!) en diepte van de woning. Woningtype A komt zowel voor in de vorm van rijwoningen (bnr 20 t/ 23) en twee onder een kap woningen (bnr 14 t/m 19). De traditionele indeling (ca. 115 m2 gbo) biedt een ruime keuken en een riante living op de begane grond. Tevens bevindt zich hier een berging met ruimte voor een wasmachine en droger. De verdieping bestaat uit drie slaapkamers voorzien van dakramen of dakkapel en een badkamer. De vliering is bereikbaar via een vlizotrap.
De toekomstbestendige indeling (ca. 114 m2 gbo) biedt op de begane grond ruimte voor een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en berging. De verdieping is vrij indeelbaar. Hier kunnen bijvoorbeeld extra slaapkamers gerealiseerd worden.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?