Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist
Neem contact op

bel mij

 

Nieuw Sintmapark

eurovanaf € 165.000,- V.O.N.
beschikbaar nog enkele woningen beschikbaar
house 6 woningtypes
locatieTolbert

 

 

Op Nieuw Sintmapark worden in fase 2 drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De hoekwoningen krijgen een uitbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning zeer uitgebreid en bovendien bijzonder levensloopgeschikt. De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens. Wil je een van deze woningen reserveren neem dan contact op.

In de eerste fase van Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Ook worden er 8 vrije kavels aangeboden om zelf uw woning op te realiseren.

Sintmapark, nieuwbouwwoningen in Tolbert. Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. En dat in een ruim nieuwbouwhuis waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt.

Een park zoals een park moet zijnNieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te badmintonnen of te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas. In Nieuw Sintmapark komt er nog iets bij: de ligging nabij de Tolbertervaart en een prachtig uitzicht.

Rijwoningen:
Op Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.Ook wat betreft wooncomfort staat alles in het teken van ‘fijn wonen’. Zowel de rij- en hoekwoningen als de twee-onder-een-kapwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.Wil je nog meer leefruimte? Dat kan. je kunt optioneel de begane grond aan de achterzijde met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter verlengen.

Fijn Wonen twee-onder-een-kapwoningen:
Op Nieuw Sintmapark komen acht twee-onder-een-kapwoningen met het fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos.Kies voor ruim of nog ruimer. Wil je nog meer leefruimte in een van deze woningen? Dat kan. De begane grond aan de achterzijde kun je optioneel met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter verlengen. Dit geeft je woonkeuken een nog veel ruimer gevoel.Twee-onder-een-kapwoningen: royaal en compleet- 3 volwaardige slaapkamers- Leefruimte van circa 124 vierkante meter- Zeer royaal kavel van circa 400 vierkante meter- Prachtige houten garage- Ruime zolder met tal van mogelijkheden. Prijzen vanaf €299.000,- v.o.n.

Fijn Wonen op Nieuw Sintmapark in het kort:
- All-electric (gasloos) en energiezuinig- Voorzien van PV-panelen en luchtwaterwarmtepomp- Vloerverwarming op begane grond en verdieping- 3 volwaardige slaapkamers- Ruime zolder, met witte dakplaten afgewerkt- Luxe sanitair waaronder hangend toilet en handdoekradiator- Vorstvrije buitenkraan- Onderhoudsarm dankzij onder meer kunststof kozijnen- Aanpassing en uitbreiding naar wens- Korte bouwtijd

Vrije kavels:
Wil je liever jouw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is ook mogelijk. Naast rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen zijn er acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je verschillende opties. Je kiest een kavel, je neemt zelf een architect en aannemer in de arm of je kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heb je keuzevrijheid, maar hoef je niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor je geregeld. Bekijk de impressies om een beeld te krijgen van de catologuswoningen.- Kavels van circa 595 vierkante meter vanaf €165.000 v.o.n.- Kavels van circa 800 vierkante meter vanaf €199.000 v.o.n.

Voorjaar 2019 in verkoop.Op Nieuw Sintmapark komen ook drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen. Deze kunnen gereserveerd worden voor de start verkoop. De hoekwoningen krijgen een uitbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning zeer uitgebreid en bovendien bijzonder levensloopgeschikt. De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens.

Tussenwoningen: compact en comfortabel- Zes tussenwoningen van circa 93 vierkante meter- Perfect voor starters en kleine huishoudens- Prijzen van € 192.500 – € 195.000 v.o.n.- Hoekwoningen: langer thuis in eigen huis- Tien hoekwoningen van circa 118 vierkante meter- Uitbouw met slaap- en badkamer op de begane grond- Zeer uitgebreid en levensloopgeschikt. Prijzen van € 282.500 – € 292.000 v.o.n.16 drie- en vier-onder-een-kapwoningen

Meer weten? Bezoek de projectwebsite.

 

Klik hier voor de actuele situatie kaart

Kenmerken

 • Energieneutraal en gasloos
 • Prijzen van € 309.500,- tot € 369.500,- v.o.n.
 • Woonoppervlakte: van 135 tot 146 m²
 • Kaveloppervlakte: van 216 tot 435 m²
 • Aantal slaapkamers: 3-5

Bijzonderheden

 • Prachtige locatie in het hart van Reitdiep fase III
 • De woning op maat afmaken met architect
 • Royale achter- en/of zijtuin
 • 2 eigen parkeerplaatsen

Duurzaamheid

 • Gasloos
 • Warmtepomp
 • Zonnepanelen
 • Vloerverwarming
 • Kunststof kozijnen
 

 

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?