Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Harener Holt

euronog niet bekend
beschikbaar21 woningen beschikbaar
house 3 woningtypes
locatieHaren

 

 

Exclusief wonen in Harener Holt Deelgebied 1

De impressies van alle woningen zijn inmiddels naar buiten gebracht. In de fotorapportage zijn de drie verschillende type woningen, rijwoningen en twee verschillende 2/1 kap woningen, te zien.Het blijven echter wel concepten die in ontwikkeling zijn. Enige aanpassingen zijn nog mogelijk. De plattegronden van de woningen kunnen nu nog niet worden vrijgegeven, maar zijn wel, op afspraak, in te zien op ons kantoor.

De verwachte officiële start verkoop blijft nog steeds in het voorjaar van 2019. In de tussentijd berichten wij u over de voortgang van het project.Het gehele Deelgebied 1 van Het Harener Holt omvat ca. 60 woningen. Het plan dat wij verkopen bestaat uit totaal 21 woningen. Hiervan zullen er 14 als 2/1 kap woning en 7 als rijwoning in één blok worden aangeboden. Één blok 2/1 kap zal een afwijkend ontwerp krijgen. De overige zes blokken zijn zeer fraai ontworpen dwars geplaatste woningen. Op de kavelkaart weergegeven in de fotorapportage is met "rood" omkaderd welke woningen ontwikkelaar Geveke en Boekholt nieuwbouwspecialist gaan aanbieden. De nieuwe vogelvlucht geeft het ook weer, maar dan wat verder ingezoomd.

Dwars geplaatste 2/1 kap woningen:
Een bijzonder fraaie woning met vrijstaande allure. Met netto ca. 179 m² woonoppervlak is het een royale woning. Bijna alle ruimte is op de begane grond en eerste verdieping te vinden. Op de tweede verdieping is een extra kamer aanwezig. De living (70-80 m²) heeft heel markant de open trap in het zicht die voor een natuurlijke scheiding in de ruimte zorgt. Op de verdieping zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. De vijfde kamer ligt op de tweede verdieping. Met de vrijstaande garage en ruime kavels is de woning buiten ook goed voorzien. Deze gasloze woningen zullen worden verwarmd door een aardwarmtepomp met koeling.

Afwijkend 2/1 kap blok:
Een 2/1 kap woning met een meer traditioneel ontwerp. Met ca. 180 m² woonoppervlak zeker een ruime woning. Door de voor- en zijgevels iets te laten verspringen ontstaan er onderling kleine plattegrond verschillen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. De open tweede verdieping is vrij indeelbaar. Hier kunnen eventueel nog één of twee extra kamers gerealiseerd worden. De aangebouwde garage geeft voldoende ruimte voor de auto/opslag of de hobbyist.

Rijwoningen
Zeven rijwoningen met twee prominente hoekwoningen. De tussenwoningen hebben allen ook heel markant de trap in het hart van de living staan. Het gevoel in de woning zal hierdoor alles behalve dat van een standaard rijwoning zijn. De tussenwoningen zullen ca. 163-168 m² woonoppervlak krijgen. De hoekwoningen ca. 175 m². De plattegrond van de hoekwoningen heeft meer weg van een 2/1 kap woning met de entree aan de zijgevel. Ook de kavels van de hoeken zijn royaal met ca. 490 m². Parkeren kan bij alle rijwoningen op eigen grond met twee auto's.

Wonen in Haren
Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen ligt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen. Het Harener Holt - Deelgebied 1 biedt vele mogelijkheden: in alle categorieën woningen met veel aandacht voor architectuur en ruime kavels. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past!

In het Harener Holt Deelgebied 1 heeft u het beste van een dorp en stad en wonen met kwaliteit en uitstraling:
Wonen in het prachtige Haren Rustige

 • Groene omgeving
 • Groningen op fietsafstand
 • Wijk met bijzondere historie
 • Woningen met een jaren '30 visie
 • Gasloos wonen
 • Hoogwaardige architectuur

Neem contact op en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en maak als eerste kans op een kavel.

     
foto

Nieuwbouwwoning kopen

We nemen altijd uitgebreid de tijd om u goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw:

 •     wat zijn goede locaties (omgeving, voorzieningen, bereikbaarheid)?
 •     welke woningen worden gebouwd, nu en in de toekomst?
 •     hoe moet je de bouwtekeningen lezen?
 •     hoe zit het met de koop-aanneemovereenkomst?
 •     welke speciale voorwaarden en garanties gelden er?
 •     wat zijn de kosten van eventueel meerwerk?
 •     met welke rentekosten over het bouwdepot moet u rekening houden?

Op deze en andere vragen over uw gloednieuwe woning in Groningen geven wij u graag een helder antwoord.

maak een afspraak

Natuurlijk helpen we u ook graag bij het vinden van een koper voor uw huidige woning. Meer over verkoopbegeleiding.

Het team

Hét makelaarskantoor van Groningen!

Gedreven, enthousiast en doelgericht. Ons team zet zich in vanuit een passie voor het vak. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en onze drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Partners in wonen

Wij willen klanten graag ontzorgen. Dat doen we door u het hele pakket aan te bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, verkoop, aankoop en verhuur. Alle expertises vindt u onder één dak. Met dit team van specialisten beschikken we over de kracht van een groot kantoor. Maar dan wel één met korte lijnen en maximale persoonlijke aandacht. 

Wilt u alvast online kennismaken met de dienstverlening en drijfveren van Boekholt & partners makelaardij?

Maak kennis met het team

het team
nieuwbouw groningen

Al meer dan 20 jaar ervaring en trots op onze resultaten

Wij gaan voor het beste resultaat.

Funda verkoopbegeleiding

8.8

Funda

Funda aankoopbegeleiding

9.5

Funda

Aanbevelingen via Google

5 steruit 5

 facebook

Aantal woningen verkocht

186

Huis verkocht - Icoon

Aantal woningen aangekocht

34

Huis verkocht - Icoon

Volg ben-s.nl op Facebook

5 steruit 5

facebook

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?