Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Stadsvilla's Helpermaar

euroToekomstig
beschikbaar21 woningen
house 3 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Aan de noordzijde van de woonwijk Helpermaar aan van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Deze woningen worden uitgevoerd in 4 twee-onder-één-kap-woningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Deze 21 statige stadsvilla’s zullen uitblinken in ruimte waardoor ze met recht de naam "villa's" mogen dragen. Zo krijgen de villa's maar liefst 4 verdiepingen: een ruime begane grond voor de woonkamer en de keuken, een 1e verdieping met fijne ruime slaapkamers en een badkamer, een 2e verdieping voor nog meer kamers die je uiteraard naar eigen wensen kunt indelen en een 3e verdieping met een heerlijk dakterras. Alle woningen krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op om het project te volgen. U wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws!

 

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?