Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Helpermaar | 1 Parkvilla

eurovanaf 640.000
beschikbaarVerkocht
house 1 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Nu in de verkoop!

Inschrijving loopt tot 6 september 12:00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

LET OP V.O.N. PRIJS IS € 699.750,- INCLUSIEF ENKELE MEERWERKOPTIES

In de populaire wijk Helpermaar komt nog één Parkvilla te koop. Het gaat hier om bouwnummer 4, de laatste van de 6 vrijstaande villa's. De wijk Helpermaar is geliefd om het architectonische uiterlijk en de uitstekende voorzieningen; alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn voor hand in het winkelcentrum van Helpman. Daarnaast zijn scholen van alle niveau's in de omgeving gelegen.

De villa wordt gerealiseerd aan de achterzijde van de monumentale tuin van landgoed Villa Gelria. De woning ligt in een groene omgeving, tussen de bestaande bomenrijen. Het klassieke ontwerp van de Parkvilla's heeft een modern tintje. Duidelijke statements in detaillering geven de villa een statig karakter. Omringd door groen, gelegen op een riante kavel en met een eigen oprit voor de auto. Kortom, op en top luxe wonen in het mooie Groningen.

Kenmerken van de villa:

  • 211 m² woonoppervlakte
  • Riante woonkamer met open keuken
  • Inclusief uitbouw van 2,4 meter
  • Uitbreiding van aantal slaapkamers mogelijk
  • Voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Voorzien van zonnepanelen

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?