Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Bosrand woningen

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

De 15 Bosrandwoningen zijn eigentijds vormgegeven met grote partijen glas, eens strakke steen, witte kaders en platte daken. Iedere woning is uniek en u heeft straks de keuze uit een aantal vrijstaande ontwerpen of ruime twee-onder-één-kapwoningen.

Met de flexibele plattegrond profiteert u maximaal van de ligging. Zo plaatst u de woonkamer op de groene en verkeersluwe voorzijde of aan de ruime achtertuin, gericht op het zuidwesten. Bovendien hebben alle woningen ruime slaapkamers, een vrij indeelbare tweede verdieping en een dakterras op diezelfde verdieping. De tuinen komen op het westen te liggen en iedere woning krijgt straks twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Ruimte genoeg voor iedereen!

Twee-onder-één-kap ontwerp
De twee-onder-één-kampwoningen hebben een woonoppervlak van 160 m². Bij dit ontwerp heeft u de keuze uit een woonkamer die gericht is op de straat of op de tuin.
Prijzen vanaf € 329.500,- v.o.n.

Vrijstaand ontwerp
De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van 175 m². In de woonkamer is veel daglicht, door de grote raampartijen op de begane grond aan de achterzijde.
Prijzen vanaf € 419.000,- v.o.n.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?