Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Hondsrugvilla

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Laatste Hondsrugvilla, fase 1

Aan de Jan Wolkerslaan in de jonge woonwijk Helpermaar wordt deze laatste Hondsrugvilla uit de eerste fase aangeboden. De bouw start zodra alle formaliteiten achter de rug zijn.

Uw Hondsrugvilla, indeling:
Begane grond: Hal/entree, riante woonkeuken van maar liefst ca. 41 m² met doorloop naar de magnifieke woonkamer van maar liefst 62 m². Door de vele verschillende raampartijen heeft u zicht op de rondom gelegen tuin waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van de rust en vrijheid die deze wijk u biedt.
Verdieping: Overloop, 4 riante slaapkamers van ca. 15, 16, 16 en 13 m². De badkamer is luxe uitgevoerd en is voorzien van dubbele wastafel, douche en bad.
Tweede verdieping: bergruimte van ca. 19 m²

Deze villa is nog niet gebouwd. Om deze reden is maatwerk op uw specifieke wooneisen nog mogelijk. U kunt hierbij denken aan aanpassingen qua indeling, afwerking, gevelsteenkeuze, dak uitgevoerd in riet of pannen. Wij lichten u graag in over de verschillende mogelijkheden.

Basis type: €699.000,- v.o.n.
Brede type: €739.000,- v.o.n.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?