Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Villa Lumen

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Na het succes van de eerste 7 Villa Lumen kavels zijn er 4 extra kavels uitgebracht. De 4 extra kavels betreffen de meest zuidelijk gelegen 4 kavels in een rij.

De prachtig vormgegeven woningen hebben een woonoppervlak van 200 m² en dat verdeeld over twee verdiepingen! Het ontwerp van deze Lumen villa’s is strak en modern. Lumen verwijst naar het licht dat een belangrijke rol speelt in het ontwerp. In de villa’s worden grote raampartijen gebruikt en overal vallen grote bundels daglicht naar binnen. Dit komt in de grote woonkamer terug waardoor binnen- en buiten ruimte vloeiend in elkaar overgaan. Ook de andere vertrekken zijn ruim en licht. Genoeg ruimte voor iedereen! Het ontwerp van de Villa Lumen is strak en modern. Het bestaat uit wit pleisterwerk, grote aluminium kozijnen en gevelvlakken met steenstrips van donker natuursteen. De woning is naar eigen inzicht in te delen en verder uit te breiden. In de basis heeft u op de verdieping de beschikking over vier grote slaapkamers, twee ruime badkamers, waarvan een voorzien van sanitair en tegelwerk, en een inloopkast. De slaapkamers zijn, net zoals de rest van de villa, voorzien van grote raampartijen. De villa heeft een ruime aangebouwde garage op een kavel van ca. 680 m².

Prijzen vanaf: €605.000,- v.o.n.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?