Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

XPREZZO

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Xprezzo is nieuw, maar sluit naadloos aan bij de bestaande bebouwing: stijlvolle straten, waar de huizen waardevast blijken. Ongeacht de conjunctuur. De kwaliteit van Xprezzo proeft u niet alleen in de huizen, maar ook in de ruimte eromheen. De gebakken klinkers op de straat, de stijlvolle openbare verlichting, alles ademt smaak.

Water en groen geven de omgeving nog meer karakter. De oude Helpermaar, een wetering, is in ere hersteld en geeft het water zijn historische plaats terug. Wandelt u door de wijk, dan ziet u her en der bomen en struiken. Zelfs de parkeerplaatsen -voor twee auto’s!- zijn begroeid dankzij de pergola. Xprezzo is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water.

Er zijn meerdere goede redenen om voor Xprezzo te kiezen. Allereerst bieden de huizen in Xprezzo u een zee van ruimte. De voorgevels zijn ruim negen meter breed, en de vrije hoogte op de begane grond is circa drie meter.

U beschikt over drie royale woonlagen met een totale oppervlakte van 192 m2, waarvan de bovenste inclusief dakterras. Zonaanbidders kunnen trouwens ook hun hart ophalen op het balkon van 23 m2. Ook heeft u in Xprezzo de beschikking over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Ten tweede heeft ieder huis in Xprezzo een uniek karakter. Dat komt doordat de architect rekening heeft gehouden met de wensen van belangstellenden. We hebben zelfs uw mening gevraagd. Zo is een serie gevels ontstaan die varieert van klassiek tot hypermodern, van symmetrisch tot speels. De strakke vorm maakt de architectuur tijdloos en de combinatie van witte aluminium kaders en glas verleent deze villa’s karakter. Bovendien heeft u in Xprezzo de ruimte om individuele woonwensen te verwerkelijken: u kunt de indeling van uw nieuwe huis -binnen zekere grenzen- zelf bepalen. U herkent vast en zeker uw eigen smaak in een van de ontwerpen.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?