Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Het Oog van Oosterhaar, Haren

19 comfortabele nieuwbouwappartementen aan de Irisweg in Haren.
Het Oog van Oosterhaar verwijst naar de locatie: de Irisweg in de prettige woonwijk Oosterhaar in Haren. Een mooie groene locatie waar een kleinschalig en eigentijds appartementengebouw met 19 koopappartementen wordt gerealiseerd. Het oog van Oosterhaar maakt onderdeel uit van het plan ‘Project Oosterhaar’

Project Oosterhaar
Dit project maakt van het centrum van Oosterhaar een aantrekkelijke locatie met een nieuw winkelcentrum, met daarin een o.a. een grote supermarkt, een medisch centrum, appartementen voor ouderen en zorgvoorzieningen. Dit betekent vernieuwing voor de hele wijk en verbetering van de leefbaarheid in de wijk. Dus niet alleen nieuwe woningen en winkels, maar ook extra voorzieningen en speciale aandacht voor senioren. Met het medisch centrum en de daarin gehuisveste lokale zorgvoorzieningen hebben senioren zorg in de buurt en met het nieuw te bouwen winkelcentrum kunnen zij te voet boodschappen doen. Ook het NS-station ligt nabij. In Oosterhaar heeft u daardoor alle voorzieningen bij de hand.

De appartementen
De appartementen met een woonoppervlakte variërend van circa 75 m² tot 98 m² hebben alle een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een flink balkon (6 of 9 m²). Tevens hebben de appartementen een royale bergruimte en een ruimte voor wasmachine, droger e.d. Op de begane grond is een centrale fietsenberging. Uiteraard is deze kleine woontoren met 4 woonlagen voorzien van een lift en is elke woning gelijkvloers.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw is nadrukkelijk gekozen voor duurzaamheid. De woningen worden energiezuinig gebouwd en worden voorzien van een warmte-koude opslag systeem (WKO-systeem). Een leuke bijkomstigheid van dit systeem is dat in de zomer de woning gekoeld kan worden. Als bewoner heeft u vloerverwarming; niet alleen heerlijk comfortabel maar ook met een laag energieverbruik. Uiteraard zijn deze woningen verder optimaal geïsoleerd. Elke woning heeft een privé buitenruimte in de vorm van een groot balkon van 6 tot maar liefst 9 m². Parkeergelegenheid is er volop.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?