Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Le Corbusier - Wonen met Allure

Ter Borch is een fraaie woonwijk, gelegen aan de zuidkant van Groningen, op loopafstand van natuurgebied de Peizermaden, recreatiegebied de Hoornseplas en het prachtige Paterswoldsemeer.

Extenzo heeft het mooiste plekje in Waterwijk bewaard voor het laatst. Op het laatste schiereiland worden 19 unieke villa's gerealiseerd, waaronder deze acht prachtige duovilla's De architectuur heeft een kubistische uitstraling.

De duovilla's hebben een woonoppervlak van circa 200 - 220 m2, drie woonlagen, een tuin op het zuiden, liggend aan breed vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer.

Woningtypes in Eelderwolde
 

Le Corbusier Vrijstaande Villa's

Vrijstaande villa's

Wonen met Allure aan de zuidkant van Groningen.

  • Verkocht
Bekijk meer
Le Corbusier Duo Villa's

Duo villa's

Wonen met Allure aan de zuidkant van Groningen.

  • Verkocht
Bekijk meer

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?