Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Le Corbusier - Duo villa's

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Het Duo:

U heeft de keuze uit twee type villa’s.
Duovilla op kavel 11, 13, 15 en 17 heeft een gebruiksoppervlakte van ruim 200 m². Op de begane grond vindt u de zeer ruime L-vormige woonkamer en -keuken. De gevel aan de zuidzijde is maar liefst 9 meter breed en bestaat grotendeels uit glas, waardoor u een grandioos uitzicht heeft op de tuin en het brede vaarwater.

De grote ouderslaapkamer en twee andere slaapkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping, evenals de luxe badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime studiokamer, waar u extra slaapkamers en een extra badkamer kunt realiseren. Standaard is de 2e verdieping uitgevoerd met een heerlijk dakterras met prachtig uitzicht.

Duovilla op kavel 12, 14, 16 en 18 heeft een gebruiksoppervlakte van bijna 220 m². De grote woonkamer heeft eveneens een circa 9 meter brede grotendeels glazen gevel aan de zuidzijde. U heeft daardoor een fantastische beleving van de tuin en het water.

Rondom de ruime overloop op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de fraaie badkamer en een separaat toilet. De studiokamer op de tweede verdieping is gelegen over de gehele lengte van de woning. Dat biedt u de uitstekende mogelijkheden om hier twee extra slaapkamers en een badkamer te maken. Bovendien heeft u vanuit deze slaapkamers direct toegang een heerlijk dakterras.

De duovilla’s worden hoogwaardig afgewerkt. Zo krijgt u de beschikking over een luxe badkamer inclusief regendouche, twee wastafels en een ligbad.

De villa's krijgen een luxe afwerkingsniveau

  • PV cellen
  • Luxe badkamer met regendouche en bad
  • Twee separate toiletten
  • Bestrating oprit en pad naar de voordeur uitgevoerd in fraaie gebakken klinkers
  • Houten binnenkozijnen en stompe deuren
  • Energie prestatie norm van 2015 (0,4)
  • Exclusieve gevelstenen
  • Houten erfafscheiding achtertuin
  • Eigen aanlegplaats

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?