Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Le Corbusier - Vrijstaande villa's

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Deze twee karaktervolle villa's zijn absolute blikvangers. Ze bieden u de kans om in weelde te wonen, met alle luxe en aandacht voor detail die u mag verwachten.

De villa's zijn in de basis tweelaags, met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 240 m2. U beschikt over een grote woonkamer en woonkeuken van samen 90 m2. Er zijn vier slaapkamers die naar believen kunnen worden ingedeeld. Beide villa's zijn voorzien van een ruime garage.

Maatwerk is uiteraard mogelijk. Zelfs een drielaagse droomvilla is denkbaar. In dat geval heeft de woning 280 m2 gebruiksoppervlakte, met een ruime terraskamer op de bovenste verdieping en uiteraard een fraai dakterras.

Kavel 1 heeft een oppervlak van 879 m2, met een vrij uitzicht en een grote tuin die aan drie zijden is omgeven door water.

Kavel 2 heeft een oppervlak van 713 m2, een tuin op het zuiden en een vrij uitzicht. Deze kavel is gelegen aan breed vaarwater.

De laatste mogelijkheid voor een top villa, met een eigen aanlegplaats aan breed vaarwater en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, vindt u op dit vrij gelegen schiereiland in Waterwijk in Ter Borch.

De architectuur heeft een kubistische inslag; rijk maar tegelijkertijd ook bescheiden.

De villa's krijgen een luxe afwerkingsniveau:

  • PV cellen
  • Luxe sanitair
  • Bestrating oprit en pad naar de voordeur uitgevoerd in fraaie gebakken klinkers
  • Houten binnenkozijnen en stompe deuren
  • Energie prestatie norm van 2015 (0,4)
  • Exclusieve gevelstenen
  • Houten terrasafscheiding
  • Tuin op zuid, liggend aan vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer
  • Voor en achter vrij uitzicht
  • Luxe sanitair

Al uw woonwensen kunnen worden gerealiseerd. De villa's kunnen zowel met 2 als met 3 woonlagen worden uitgevoerd.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?