Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Goudplevier

eurovan 309.500,- tot €369.500,- v.o.n.
beschikbaarUitverkocht
house 1 woningtype
locatieGroningen

 

 

Alleen bouwnummer 6 nog beschikbaar.

Binnenkort verrijst in Reitdiep fase III, in Groningen, het project Goudplevier. De 14 halfvrijstaande woningen worden standaard energieneutraal en gasloos opgeleverd. De toekomstige eigenaren maken samen met de architect hun woning op maat af!

14 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - Nog maar 1 beschikbaar - Start bouw voorjaar 2019

GOUDPLEVIER; WONEN MET KLASSE
Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen, in een duurzaam huis dat helemaal klaar is voor de toekomst. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energieneutraal is standaard, Nul op de Meter een aantrekkelijke optie. Met Goudplevier kies je bewust voor je portemonnee en het milieu, én voor het gemak van onderhoudsvrije materialen zoals kunststof kozijnen, metselwerk en staal.

De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning veel ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen op het zuiden en het westen. Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Misschien een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

DE WIJK REITDIEP
Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. De directe omgeving is landelijk en waterrijk. In het hart van fase III komt Goudplevier. De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de binnenstad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.

VOORZIENINGEN
Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je nodig hebt is in de wijk zelf te vinden. Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon)accessoires MASH, de Action en een fitnesscentrum. Daarnaast zijn er een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

In Reitdiep zijn twee basisscholen: OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

KOPEN MET DUOKOOP MOGELIJK!
Met Duokoop koopt u alleen de woning tegen lagere maandlasten, niet de grond. Voor het gebruik van de grond betaalt u een maandelijks bedrag, genoemd canon. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met ons kantoor.

Kenmerken

 • Energieneutraal en gasloos
 • Prijzen van € 309.500,- tot € 369.500,- v.o.n.
 • Woonoppervlakte: van 135 tot 146 m²
 • Kaveloppervlakte: van 216 tot 435 m²
 • Aantal slaapkamers: 3-5

Bijzonderheden

 • Prachtige locatie in het hart van Reitdiep fase III
 • De woning op maat afmaken met architect
 • Royale achter- en/of zijtuin
 • 2 eigen parkeerplaatsen

Duurzaamheid

 • Gasloos
 • Warmtepomp
 • Zonnepanelen
 • Vloerverwarming
 • Kunststof kozijnen
 

 

Woningtypes in Goudplevier
 

Goudplevier Woningtype A

Goudplevier- Woningtype A

Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen.

 • Vanaf €309.500
 • v.o.n.
Bekijk meer
Goudplevier Woningtype B

Goudplevier- Woningtype B

Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen.

 • Vanaf €334.000
 • v.o.n.
Bekijk meer
goudplevier

Goudplevier; wonen met klasse

 Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen. Een plek waar je thuis komt en even zalig niets doet óf juist het leven viert met familie, vrienden, buren. Een zee van ruimte en een reeks van mogelijkheden. Je hebt er zo goed over nagedacht. Je bent meer dan trots op je eigen woning; het is jouw thuis geworden, een weerspiegeling van je identiteit.

Een reeks van mogelijkheden

De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning een enorme ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen. Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Misschien een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Een bewuste keuze

 In duurzaamheid gaat Goudplevier een grote stap verder. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energieneutraal is standaard, Nul op de Meter een aantrekkelijke optie. Jij zit er straks hoe dan ook geriefelijk, comfortabel en warmpjes bij. Je maakt een bewuste keuze voor een beter milieu én voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk

De architect heeft zich laten inspireren door de weidse omgeving en natuur van de Reitdiepstreek. De goudbruine gevels in combinatie met een asymmetrisch dakvlak zorgen voor een spannend geheel. De keuze van materialen als kunststof kozijnen, bakstenen en stalen gevelbekleding maakt dat de woningen onderhoudsvriendelijk zijn. Alle kavels bieden ruimte aan minimaal 2 parkeerplaatsen en zijn perfect op de zon georiënteerd. Een warm welkom in de straat, een vriendelijk voorkomen en gelukkige bewoners maken het af en vormen samen het perfecte plaatje.

Goudplevier, wonen met klasse
groningen

De wijk

Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. In het noordwestelijke deel van de stad Groningen begeeft deze wijk zich te midden van een landelijke en waterrijke omgeving. Daar, in het hart van fase III, komt Goudplevier. De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de stad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.

Voorzieningen

Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je nodig hebt is in de wijk zelf te vinden. Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon)accessoires MASH, de Action en een fitnesscentrum. Daarnaast zijn er nog bijgekomen een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

Maandelijks zijn er verschillende leuke activiteiten voor de buurt. Ook bevinden zich binnen handbereik twee nieuwe basisscholen, OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?