Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Lunettenhof

euro865, - 1.275, p.m.
beschikbaarNog maar 26 beschikbaar
house 1 woningtype
locatieGroningen

 

Per januari 2019 worden er aan de Lunettenhof 26 nieuwbouw appartementen opgeleverd. De appartement worden standaard gestoffeerd opgeleverd, maar het is ook mogelijk om de appartement gemeubileerd of 'all-in' te huren.

LUNETTENHOF
Naast de gewilde woonbuurt 'De Linie' in Groningen verrijst een nieuw stukje stad: Lunettenhof. Een verrassend en eigenzinnig nieuwbouwproject op loopafstand van het centrum. De appartementen grenzen aan een groen binnengebied. Het plan is gelegen in het Europapark, deze locatie heeft de laatste jaren vorm gekregen met de aanwezigheid van het Euroborg Stadion, Jumbo XL, bioscoop, fitnesscentrum, Middelbare Hotelschool, grootschalige kantorencomplexen, het splinternieuwe treinstation. Naast de aanwezigheid van fitnesscentrum en bioscoop bieden Het Helperpark en het oude Winschoterdiep ruimte voor recreatieve doeleinden in het Europapark. Tevens maakt de ligging nabij uitvalswegen en op fietsafstand van de Oosterpoort en het centrum van Groningen van het Europapark een aantrekkelijke woonlocatie.

INDELING
De appartementen worden voorzien van een keuken met daarin diverse inbouwapparatuur, badkamer met douche en wastafelmeubel, separaat toilet en een slaapkamer. Enkele appartementen hebben een balkon. Daarnaast is er een gezamenlijke buitenruimte.

Indien u op de hoogte wilt worden gehouden van deze appartementen kunt u zich nu inschrijven.

PRIJS
Gestoffeerd: €865,- Gestoffeerd met balkon: €915,-

Gemeubileerd: €1.005,- Gemeubileerd met balkon: €1.055,-

All-in €1.225,- All-in met balkon: €1.275,-

BIJZONDERHEDEN
* energiezuinige appartementen met ieder 4 zonnepanelen* gasloos* lift aanwezig* woonoppervlakte 46 m2 tot 52 m2* eigen berging (ca 2 m2) in de kelder* vloerverwarming* geen servicekosten* veel voorzieningen in de buurt

 

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?