Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Acht van Oosterveld

eurovan 349.000,- tot € 497.500,- v.o.n.
beschikbaarNog maar 8 beschikbaar
house 2 woningtype
locatieNorg

 

(PR)ACHT WONINGEN! In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld', komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'. Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project heeft ruimte voor vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen.

De kavels variëren van ca. 300m² tot wel 700m²! Deze kavels vragen om prachtige woningen en bijpassende architectuur. De royale kavels geven je alle ruimte om je eigen droomwoning te realiseren, samen met de architecten van +PEIL. Kortom; een buitenkans die je niet wilt missen!

RICHTPRIJZEN woningen met aangebouwde royale berging bnr. 1 Vrijstaand € 497.500,- 696 m2 (onder optie)bnr. 2 Halfvrijstaand € 349.000,- 338 m2 (onder optie)bnr. 3 Halfvrijstaand € 352.500,- 353 m2 (onder optie)bnr. 4 Halfvrijstaand € 339.000,- 298 m2 (onder optie)bnr. 5 Halfvrijstaand € 344.500,- 319 m2 (onder optie)bnr. 6 Vrijstaand € 459.000,- 537 m2 bnr. 7 Vrijstaand € 462.500,- 547 m2 (onder optie)bnr. 8 Vrijstaand € 492.500,- 678 m2

Levensloopbestendige uitbouw: De richtprijs van de levensloopbestendige variant passend bij de halfvrijstaande en de vrijstaande basiswoning is € 59.000,-.CascoDe minderprijs voor de casco vrijstaande woning is € 16.000,- en voor de halfvrijstaande woning € 13.500,- euro.

BASIS INDELING: Begane grond: entree, hal met 2 nissen voor jassen en spiegel, toilet (casco), zonnige en lichte woonkamer met grote raampartijen met ruimte voor aparte speelhoek of werkplek, royale woonkeuken met 2 ruime nissen voor extra kastruimte, openslaande deuren naar de achtertuin en de mogelijkheid voor een kookeiland, de grote raampartijen in de zijgevel maken de keuken een heerlijk lichte ruimte waardoor je de natuur naar binnen haalt.

Een aparte gesloten trapopgang brengt je naar de 1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met allen een nis voor kastruimte, de hoofdslaapkamer is voorzien van een fraaie vide, er is een separaat toilet (casco) en badkamer (casco) met inloopdouche, wastafel en de mogelijkheid voor een bad.

De vaste trap gaat verder naar de 2e verdieping: hier ontstaat een bijzondere ruimte omdat het hoge zijraam van de hoofdslaapkamer doorloopt naar zolder en er dankzij de vide (uitzicht op beneden gelegen slaapkamer) een prachtige lichte ruimte ontstaat welke ruimte biedt voor een extra (werk-)kamer en bergruimte. De aangebouwde berging van 3,2 m x 3,54 m wordt in duurzaam en onderhoudsarm hout uitgevoerd.

GROEN WONEN De woningen krijgen een duurzaam karakter; ze hebben geen gasaansluiting en de energie wordt duurzaam opgewekt d.m.v. een aardwarmtepomp.

VEEL INSPRAAK Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan standaard met de architect om tafel om hun eigen persoonlijke ontwerp te maken. Levensloopbestendig? Kantoor aan huis? Een garage of extra grote keuken of woonkamer? Het is allemaal mogelijk binnen het project Acht van Oosterveld.

SAMEN JE EIGEN BUURT BOUWEN Als je kiest voor Acht van Oosterveld bouw je niet alleen, maar samen met je buren. Dat heeft een aantal voordelen. Je hebt niet alleen maximale invloed op je eigen huis, maar maakt bijvoorbeeld samen afspraken over de inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen voordat je er gaat wonen.

KUUB KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp en bouwproces. Het resultaat? Acht unieke woningen in verbinding met elkaar te midden van het karakteristieke Drentse landschap.

OMGEVING Oosterveld ademt ruimte en groen. Een veelzijdige, natuurrijke omgeving zoals de Kop van Drenthe kom je nergens tegen in Nederland. Je vindt hier eeuwenoude bossen, moerassen en droge zandvlaktes. Hooglanders, koeien en schapen grazen op de heidevlaktes en uitgestrekte landerijen. Zo ook in de directe omgeving van Oosterveld. Hier kom je echt tot rust.

 

Nieuwbouw Oosterveld

Pracht woningen in van Oosterveld!

In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld', komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'. Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project heeft ruimte voor vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen.

De kavels variëren van ca. 300m² tot wel 700m²! Deze kavels vragen om prachtige woningen en bijpassende architectuur. De royale kavels geven je alle ruimte om je eigen droomwoning te realiseren, samen met de architecten van +PEIL. Kortom; een buitenkans die je niet wilt missen!

Groen wonen

De woningen krijgen een duurzaam karakter; ze hebben geen gasaansluiting en de energie wordt duurzaam opgewekt d.m.v. een aardwarmtepomp.

Oosterveld ademt ruimte en groen. Een veelzijdige, natuurrijke omgeving zoals de Kop van Drenthe kom je nergens tegen in Nederland. Je vindt hier eeuwenoude bossen, moerassen en droge zandvlaktes. Hooglanders, koeien en schapen grazen op de heidevlaktes en uitgestrekte landerijen. Zo ook in de directe omgeving van Oosterveld. Hier kom je echt tot rust.

Nieuwbouw Oosterveld

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?