Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Westerburcht Zuidhorn

euroToekomstig
beschikbaarVerkocht
house 2 woningtype
locatieGroningen

 

 

GASLOOS wonen in WESTERBURCHT te Zuidhorn, het beste van twee werelden.

Álle woningen worden standaard voorzien van een LUCHT-WARMTEPOMP met boiler en (afhankelijk van de bezonning van het specifieke bouwnummer) een groot aantal ZONNEPANELEN. Daarnaast kan er óók nog worden gekozen worden voor een aanvullend 'energiepakket'. De woning wordt dan van een EPC van 0,4 teruggebracht naar een EPC van 0!

HET PLAN
Aan de rand van Zuidhorn worden negentien royale villa's gerealiseerd. Je hebt de keuze uit drie vrijstaande woningen of één van de zestien halfvrijstaande woningen, allen op ruime kavels gelegen. Een aantal woningen grenst met de achtertuin aan een waterpartij. De slingerende straat, de ruime opzet van de woonbuurt en het vele groen geven Westerburcht een parkachtige sfeer.

DE WONINGEN
De jaren '30 elementen zoals royale dak overstekken en detaillering van het metselwerk zorgen voor een robuust en karakteristieke uitstraling. Door de gemetselde schoorstenen en variatie in elementen als dakkapellen en erkers ontstaat er een levendig straatbeeld met behoud van eenheid. De gevels van de woningen bestaan uit hoogwaardige bakstenen met een diepliggende voeg. Deze baksteen is ook terug te vinden in een gemetselde brievenbus aan de straatzijde van de kavel. Via mooie zinken regenpijpen wordt het regenwater afgevoerd. Daarbij zijn de woningen energiezuinig en worden standaard voorzien van vloerverwarming én zonnepanelen.

HET DORP
Zuidhorn is een gemoedelijk dorp met een rijke historie en omgeven door een uitgestrekt groen landschap. Het karakteristieke centrum kenmerkt zich door gezellige straten, veel groen en een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Op zoek naar natuur en rust? Naast de prachtige landschappen bevindt zich op een kwartier lopen en het Johan Smitpark waar je je hart kan ophalen aan de vele groene wandelpaden.

DE PERFECTE LIGGING
Dit populaire forensendorp ligt op maar 12 kilometer van de stad Groningen. De directe trein- en busverbinding geven de mogelijkheid om binnen een kwartier in het centrum van Groningen te staan. Dezelfde trein heeft ook een directe verbinding met Leeuwarden en tussengelegen dorpen. Toch liever met de auto? Zuidhorn is gelegen aan de N355 die Groningen en Leeuwarden goed bereikbaar maken.

KOPEN MET DUOKOOP MOGELIJK!
Met Duokoop koopt u alleen de woning tegen lagere maandlasten, niet de grond. Voor het gebruik van de grond betaalt u een maandelijks bedrag, genoemd canon. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met ons kantoor.

Wonen in Westerburcht Zuidhorn

 

Woningtypes in Zuidhorn
 

Nieuwbouw Westerburcht Zuidhorn

Zuidhorn - vrijstaand

Royale villa's in een rustige groene buurt.

  • €354.000,- tot €384.000,-
  • v.o.n.
Bekijk meer
Nieuwbouw Westerburcht Zuidhorn

Zuidhorn - half vrijstaand

Royale villa's in een rustige groene buurt.

  • €284.000,- tot €304.000,0
  • v.o.n.
Bekijk meer

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?