Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Zuidhorn vrijstaande woning

VRIJSTAAND WONEN OP EEN TOPLOCATIE

Westerburcht biedt vrijstaand wonen op een royale kavel, met de achtertuin grenzend aan een waterpartij. In de basis heeft de woning alles wat je nodig hebt om er fijn te kunnen wonen.

Via de voordeur aan de zijkant van de woning, kom je in de plezierig ruime hal. Je voelt je direct thuis in de lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en een badkamer. Zowel de badkamer op de eerste verdieping als het toilet op de begane grond wordt compleet opgeleverd met fraaie vloer- en wandtegels en sanitair. Op de tweede verdieping vind je de grote zolderverdieping. In de ruime achtertuin staat de buitenberging om je fietsen en tuingereedschap netjes op te bergen.

KIES JOUW IDEALE INDELING
Een extra grote woonkeuken met zicht op de tuin? Of toch liever tuingericht wonen? Wil je gebruik maken van de moderne keuken van projectleverancier Bruynzeel? De enorme zolderverdieping indelen voor een gezellige hobbyruimte met dakkapel of dakraam? Een praktische bijkeuken of garage aan de woning? Westerburcht biedt alle ruimte om jouw persoonlijke woonwensen waar te maken. Informeer naar de vele mogelijkheden.

VOLLEDIG GASLOOS
De woningen hebben bovendien een duurzaam karakter. Ze worden namelijk niet meer aangesloten op het gasnetwerk. Een lucht-warmtepomp met boiler zal jouw droomhuis namelijk voorzien van een aangename temperatuur en warm water. Bovendien worden de villa’s standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Indien gewenst is de villa uit te breiden met een aanvullend energiepakket; de villa wordt dan van EPC 0,4 teruggebracht naar een EPC van 0

EXTRA MOGELIJKHEDEN & OPTIES * Er kan voor een moderne Bruynzeel keuken gekozen worden in overleg met de projectleverancier. * Tuingericht wonen? De positie van de woonkamer kan gewisseld worden met de keuken. * De woning kan aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd worden met 1,2 óf 2,4 meter. * Een bijkeuken aanbouwen? Het kan ook in combinatie met de verlengde woning! * Het realiseren van een apart toilet op de 2e verdieping is mogelijk. * Een zolderindeling met dakkapel of dakraam mogelijk. * Een (geïsoleerde) garage, diverse mogelijkheden om de de garage bij de woning te betrekken, een erker, dubbele tuindeuren of een balkon op de uitbouw?

Zuidhorn vrijstaande woning

Vrijstaand wonen op een toplocatie

Westerburcht biedt vrijstaand wonen op een royale kavel, met de achtertuin grenzend aan een waterpartij. In de basis heeft de woning alles wat je nodig hebt om er fijn te kunnen wonen.Via de voordeur aan de zijkant van de woning, kom je in de plezierig ruime hal. Je voelt je direct thuis in de lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en een badkamer. Zowel de badkamer op de eerste verdieping als het toilet op de begane grond wordt compleet opgeleverd met fraaie vloer- en wandtegels en sanitair. Op de tweede verdieping vind je de grote zolderverdieping. In de ruime achtertuin staat de buitenberging om je fietsen en tuingereedschap netjes op te bergen.

Ideale indeling

Een extra grote woonkeuken met zicht op de tuin? Of toch liever tuingericht wonen? Wil je gebruik maken van de moderne keuken van projectleverancier Bruynzeel? De enorme zolderverdieping indelen voor een gezellige hobbyruimte met dakkapel of dakraam? Een praktische bijkeuken of garage aan de woning? Westerburcht biedt alle ruimte om jouw persoonlijke woonwensen waar te maken. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?