Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Sintmapark Rijwoningen

In Sintmapark wordt mooi wonen bereikbaar: fijne woningen voor een betaalbare prijs.

De rijwoningen onderscheiden zich door hun karakteristieke architectuur. De robuuste woningen vallen op door hun donkere, lage kappen en rustieke, rode bakstenen. Deze combinatie geeft de straat direct een gezellige, dorpse sfeer.

Bij verschillende woningen kijk je vanuit de woonkamer - met dubbele openslaande tuindeuren - uit op de diepe achtertuin. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De verticaal doorlopende gevels zorgen voor extra ruime slaapkamers aan de voorzijde. De zolder biedt ruimte voor een extra vertrek die je helemaal naar eigen wens kan inrichten.

De tussenwoningen hebben een woonkamer van ruim 30 m2 met openslaande deuren naar de zonnige tuin op het zuiden en een praktische open keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. Zeer complete woningen voor een lage prijs!

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?