Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Stadswerf (Pelikaan- en Paradijsvogelstraat) Groningen

eurovan 229.500,- tot €250.000,-
beschikbaarUitverkocht
house 4 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Het nieuwbouwproject Stadswerf ligt in de Oosterparkwijk, een groene wijk met vijvers en grasvelden. Verspreid in de wijk vind je speelveldjes, speeltuinen en wandelpaden. Daarnaast staan op diverse plekken langs de oever aan het Van Starkenborghkanaal bankjes, waar je ontspannen kunt zitten genieten van het uitzicht op het kanaal. Ook kan je heerlijk wandelen in het mooie Oosterpark, waar de wijk haar naam aan dankt. In de hippe wijk Oosterparkwijk in Groningen woon je echt ideaal. Vlak bij het bruisende stadshart én dicht bij alle voorzieningen. Scholen, gezondheidscentra maar ook sportscholen en het station zijn om de hoek.

Woon jij graag in de buurt van het centrum van Groningen, maar je hebt nog geen leuke woning gevonden? Dan is dit jouw kans! In de Oosterparkwijk ontwikkelt BPD het nieuwbouwproject Stadswerf: 15 nieuwe woningen met een stoere uitstraling. Alle woningen in dit nieuwbouwplan zijn groot genoeg voor een heel gezin. De zonnepanelen en andere maatregelen zorgen dat de huizen energiezuinig zijn. Aan de Paradijsvogelstraat en Pelikaanstraat komen in totaal 15 rijwoningen. Mooie woningen met een moderne uitstraling, geheel passend bij de omgeving. Parkeren hoeft geen probleem te zijn in Stadswerf. In dit project kan je onder de grond parkeren. Je bezoek parkeert op een van de openbare plekken in de straat. Het grote voordeel is dat er minder blik op straat is. Je woont rustiger en kinderen spelen veilig op straat. Daarnaast is de Oosterwijkpark eenvoudig bereikbaar met de auto en de fiets.

Het project omvat 2 verschillende type woningen, type Pelikaan en type Paradijs. De woningtypen verwijzen naar de straat waarin je komt te wonen.

Prijzen Pelikaan:
- Hoekwoningen: €246.500,- v.o.n.
- Tussenwoningen: vanaf €229.500,- v.o.n.

Prijzen Paradijs:
- Hoekwoningen: €250.000,- v.o.n.
- Tussenwoningen: €233.000,- v.o.n.

Wil je graag geïnformeerd worden van de woningen die hier gebouwd gaan worden? Schrijf je dan nu alvast in als belangstellende. Wij houden je dan via nieuwsbrieven op de hoogte.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?