Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Stadswerf - Dok

eurovan 229.000,- v.o.n.
beschikbaarUitverkocht
house 2 woningtypes
locatieGroningen

 

 

De ideale gezinswoning voor jonge stadse gezinnen!
De Stadswerf ligt op slechts 8 minuten fietsen van de Grote Markt. Een rustige en besloten woonbuurt in de Oosterparkwijk met vele voorzieningen in de directe omgeving. Van scholen, parken en speelplekken tot veel sportmogelijkheden; van klimhal tot tennisbaan!

Woningen Stadswerf - Dok.
De drie woningen, aan de autoluwe Pelikaanstraat, liggen aan een pleintje met het zicht op de Oosterparkbuurt en het Pioenpark. De woonkamer heeft een directe verbinding met een compacte achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Op de tweede verdieping is een wasruimte en is er volop ruimte om extra kamers te creëren. De tuin is via een achterom bereikbaar en heeft een berging. Er kan in de naastgelegen parkeergarage een parkeerplaats gehuurd of gekocht worden.

De bouw van deze woningen is inmiddels gestart. Koop nu uw nieuwbouwwoning en verhuis in dit najaar!

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?