Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

050 - 311 46 47

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies
Boekholt Nieuwbouw Specialist

Stadswerf Kade | Fase 3

eurovanaf 299.500
beschikbaarUitverkocht
house 2 woningtypes
locatieGroningen

 

 

Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt. In de jonge woonbuurt Stadswerf staan straks in
totaal ruim 60 nieuwe eengezinswoningen met tuin. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormt de inspiratie voor de architectuur. Vanuit de woning geniet je van een ruim uitzicht en de rust van een autoluwe omgeving.

Aan de Flamingokade langs het water komen ruime Kadewoningen. Hier geniet je optimaal van het
schouwspel dat het Van Starkenborghkanaal biedt: voorbijvarende schepen, snaterende watervogels en een groene kade. Voor het huis is een parkeerplaats op eigen terrein. Het trottoir en de autoluwe straat worden in klinkers uitgevoerd: een rustige eenheid. Je woont hier echt aan de kade. De woningtypen hebben we vernoemd naar enkele van de passerende schepen.

De woningen van Stadswerf Kade genieten van ruim zicht over het Van Starkenborghkanaal, met een prachtig uitzicht op voorbijvarende binnenvaartschepen. De architectuur is zowel robuust, stads, als ook heel eigentijds. De aandacht voor detail en materiaalgebruik geven deze woningen een uniek rijk karakter. Dit zie je bijvoorbeeld aan de gevels van de woningen waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige grijs gemêleerde gevelstenen. Daarbij is een variatie in de voegen toegepast. De regenpijpen zijn geïntegreerd in de gemetselde buitengevel en stijlvol afgewerkt met een zinken afdekplaat. Met de stalen elementen aan de gevel, een decoratief element die op verschillende plekken op de gevel toegepast is, is een directe link gelegd met de historische architectuur van de Oosterparkwijk.

Wonen op de begane grond of juist de verdieping? Kies je voor ruim zicht op het Van Starkenborghkanaal of de beschutting van de tuin? Wonen over twee lagen kan ook: daarmee combineer je het beste van beide werelden. Maar ook een vierde woonlaag, een royaal dakterras, ruimte voor een inloopkast, extra slaapkamer(s), werken aan huis: als bewoner heb je veel vrijheid om de indeling van je huis te bepalen. Wonen op jouw eigen wijze dus.

Daarom wonen in Stadswerf

 • Ruime kadewoningen met tuin
 • Vrij uitzicht op het Van Starkenborghkanaal
 • Wonen in de karaktervolle Oosterparkwijk
 • Acht minuten fietsen naar de Grote Markt
 • Autoluwe en kindvriendelijke buurt
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Exclusief gebruiken maken van elektrische BMW i3's
 • Woonoppervlaktes van 154 - 200m²
 • Vanaf drie of vijf tot wel zes of acht slaapkamers
 • Alle ruimte om te werken aan huis
 • Keuze uit verschillende woningtypen en diverse opties

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

- Tonnie en Jelly Reenders

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook   Boekholt twitter

Contact

Boekholt & partners makelaardij

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Wat is mijn huis waard?